Banners

Wil jij graag standaard op onze pagina te zien zijn met je bedrijf? Dan is banner reclame misschien wel de juiste optie voor jou. Jouw bedrijf of product krijgt namelijk een prominente plek op onze website en wordt zo vaker gezien door de juiste doelgroep. Dit kan naamsbekendheid vergroten en meer bezoekers op jouw website genereren.

Vermeldingen

Een artikel gezien waar jij graag in vermeld wil worden met je bedrijf of product? Laat het ons weten en wij kijken of dit mogelijk is. Heb je liever een nieuw artikel dat past binnen onze doelgroep? Ook daar kunnen we vast samen over uit komen. 

Affiliate links

Graag meer producten verkopen door middel van een affiliate link op onze website? Zelfs hier zijn mogelijkheden voor. Bedenk wel dat er altijd een vermelding wordt gedaan van het feit dat het product voortkomt uit een samenwerking.

Overig

Heb je een idee dat hier niet tussen staat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bedenk wel dat wij geen bedrijven of producten aanbieden waar wij niet achter staan of die onrelevant zijn voor onze doelgroep. 

Vul onderstaand contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk. Voeg a.u.b. alvast een link in naar je bedrijfspagina en eventuele product zodat wij hier een kijkje naar kunnen nemen. 

Een andere vraag of opmerking? Die zijn natuurlijk ook meer dan welkom!

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Pubmed-afvallen